dissabte, 2 d’abril del 2011

Jornada Precapitular

Aquest dissabte 2 d'abril, a la Ronda Sant Pau, ha tingut lloc la Jornada Precapitular oberta a laics i religiosos, per anar escalfant motors de cara al Capítol. S'han reunit uns 50, 30 religiosos i 20 laics.
L'Enric Canet ha començat presentant el cronograma del Capítol Provincial.
Després d'això, s'han presentat unes quantes Relacions (documents d'anàlisi del periode 2007-2011). En primer lloc ho ha fet en Jaume Pallarolas, provincial, que ha fet un balanç del quadrienni. Seguidament, l'Aniol Noguera, responsable del moviment de grups "Mou-te en xarxa", ho ha fet respecte a aquests grups. Després, en Pedro Alonso, Cap de Finances, amb l'ajuda d'un power, ha fet balança de l'economia dels darrers quatre anys. Ha seguit en Joan Vila per fer el mateix respecte el Secretariat de les Institucions Educatives. En Víctor Filella ha analitzat la realitat de grups diversos vinculats a l'Escola Pia (grups de joves, escola de pares, grups de matrimonis, colònies familiars...).
Per acabar, l'Enric Canet ha presentat un dels documents importants que es presentaran per ser aprovats: El PESP, Projecte Educatiu, Social i de Presències.
Després de la densa jornada, alguns han compartit també el dinar al menjador de l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada