diumenge, 17 d’abril del 2011

Diumenge de Rams






El matí d'aquest diumenge no hi havia sessió. Aquesta tarda s'han reunit només els religiosos per completar la primera part d'anàlisi, centrant-se en la vida dels religiosos i de les comunitats.
S'han presentat tres relacions. La primera, la de la Congregació Provincial, seguida per la d'economia, la de comunitats i finalment la relació del Consell de la Provincia.
Un cop fetes aquestes presentacions, hi ha hagut reunió de comissions per tal de fer-ne una valoració i elaborar un dictamen.
De nou en plenari, s'han votat els dictamens.
En un segon moment, els cinc candidats a Provincial, Jaume Pallarolas, Eduard Pini, Josep M. Balcells, Enric Canet i Ramon Novell, s'han pogut adreçar a l'assemblea.
Després s'ha fet una votació exploratòria de Provincial. És una votació que no té cap valor legal, només serveix per orientar de cara a les votacions oficials que tindran lloc demà.
Així ha acabat la sessió d'avui, que clou la primera part del Capítol on s'ha fet una diagnosi de l'Escola Pia de Catalunya.
Demà dilluns ens tornarem a trobar tots, laics i religiosos per a una tercera jornada. Al vespre tindreu la vostra crònica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada